בנות סוריקטה שירה ואביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/02/2021 | 12:33 | מאת: חטוליתוש

קראתי אתכן כבר כמה פעמים ולצערי הרב נותרתי ללא מילים תומכות כאלה או אחרות לומר לכן כי באמת הבנתי אתכן.. וגם אם אקרא שוב נותרתי באותו מקום .🤔🤔🤔🤔🤔 סליחה באמת אבל אין לי מילים לא טובות ולא חכמות .. פורשת ... מאוכזבת.. נטולת .... למה בכלל נכנסתי אם אין לי מה לומר ? איתכן בהבנה ובכאב הזה שאני נטולה... אוהבת אתכן המון חטולית

הי חטולית, אמרת גם אמרת... אודי

16/02/2021 | 05:55 | מאת: סוריקטה

הי חטוליתי מתוקה, את ברורה מאד, וזה, כבר אמרתי ואחזור ואומר - מקסים בעיניי. יודעת שלכובד ולמורכבות יש קודים כאלה שיכולים להרגיש זרים. זה לגמרי בסדר. בשבילך פשוט - חיבוק. ובואי. שלך, סוריקטה

18/02/2021 | 07:33 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, את הכי מלאה ולא נטולה, הכי מחבקת ונוכחת ועוד איך שיש לך מה לומר וגם יש מי שרוצה לשמוע. תודה שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית