מעגלים.................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2021 | 22:04 | מאת: שירה2017

מרגישה איך אזל הכח עייפות מצטברת וחוסר משמעות או סיפוק או הבנה או עניין אם הכל מרגיש כל כך ריק מה הטעם להמשיך לעשות ואיך אני לא מרשה לעצמי להפסיק בידיעה שזה לא טוב. מעגלים. אין לי יותר מדי מלים ואולי אמרתי מספיק.

11/02/2021 | 09:56 | מאת: אביב 22

שירה אהובה עצוב לי לקרוא אותך וכל כך מבינה לא יכולתי ישר לחשוב על השיר הקסום הזה...אז טוב שבאת ושאת נאחזת ....בתקווה למעגלים מחזקים ומבריאים ...אתך אביב https://youtu.be/5gemebkLaYY

11/02/2021 | 16:46 | מאת: חטוליתוש

מבינה אותך... מעגלים .... אין לי מה לומר חוץ מאשר שמקווה שזה רק מצב זמני שאולי עוד יכול להשתנות לטוב.. חיבוק עד אליך חטולית

11/02/2021 | 20:39 | מאת: סוריקטה

ש-י-ר-ה את נעלמת. אל תעלמי. אל. :-( עצוב לי לשמוע, סוריקטה

הי שירה, עצוב לקרוא אותך. מקווה שהמעגלים יהיו ספירלות, ושהתנועה תתאפשר גם בכיוון מחזיק שיהיה בו את היכולת ליצוק משמעויות. אודי

11/02/2021 | 21:59 | מאת: שירה2017

תודה על המילים הטובות ועל השיר.

11/02/2021 | 22:01 | מאת: שירה2017

תודה חטולית יקרה

11/02/2021 | 22:02 | מאת: שירה2017

סוריקה אני מנסה את מרגישה תודה שאת שירה

13/02/2021 | 07:39 | מאת: סוריקטה

הי אודי, אולי נהייתי בלתי נסבלת מרוב דעתנות. אנחנו, אולי, יוצאים מנקודת הנחה שהמשאלה העיקרית היא לחוש משמעותיים או להיות נוכחים - אבל במקביל יש כוח, לעתים חזק מאד ויותר, שמבקש להיטמע, להתמוסס, להתפוגג ורק כך לאפשר קיום, היות, שלכאורה, כך, לתחושתנו, אנחנו פחות פגיעים. זו, כנראה, האפשרות הגרועה מבין השתיים, אבל היא נותנת לנו משהו, גם אם ברמאות ובסתירה. ורציתי לשאול, שירה, אם היית תחת השפעה של חומר כלשהו כשרשמת למעלה, או ממש לפני שנרדמת. מקווה שיבינו אותי. שירה מקווה שתקראי. סוריקטה

14/02/2021 | 21:29 | מאת: שירה2017

קוראת ומבינה וגם מתחברת (עוד מילה...) ואת נסבלת לגמרי לא זוכרת אם הייתי תחת השפעה או באיזור הדמדומים של לפני השינה. למה חשבת כך?

15/02/2021 | 05:29 | מאת: סוריקטה

הי שירה, הרגשתי שהכתיבה הייתה קצת ללא נשימה, מאד חלושה, זרוקה, סליחה על הטעות. יודעת שניתן להגיע למצבים נפשיים אנושים פשוט כי המוח... תודה וסליחה, סוריקטה

15/02/2021 | 07:47 | מאת: שירה2017

זה בסדר גמור ואין על מה להתנצל בכלל. המוח כל הזמן... מלא ניתוקים תודה שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית