היי.. אז הנה השם החדש /ישן שנקלט במערכת....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2021 | 15:33 | מאת: מיכל...

אודי יקר, קראתי גם את סוריקטה למטה והשלוש נקודות זה גם בגלל שהמערכת לא קולטת שם שכבר נקלט פעם אז צריך לשנות. ואצלי הנקודות הן תמיד חלק מההודעות הכתובות....אולי הן מהוות סוג של חשיבה והשהייה. ועוד. סוריקטה תודה, קראתי על התופעות וזה נשמע נורא להיות בתקופה כזו של תופעות... נראה אני רק בתחילת הדרך. אני זוכרת שהמטפלת שלי סבלה המון מגלי חום ואז זה נרגע לה. נדמה לי שעשתה כיזה טיפול טבעי כמו שאופייני לה🤣 אז חוזרת לסוג של שגרה לפחות בעבודה... נראה מה יהיה. כרגע אני רגועה יותר, שלווה. מאחלת לכולם שלווה ואורך רוח, תקופה מאתגרת ממש!!!! לכולנו.

11/02/2021 | 18:06 | מאת: אביב 22

אם או בלי שלוש נקודות ..... קראתי אותך גם למטה ...בהחלט תהליך פרידה ועיבוד הפרידה . וגיל ההתבגרות (גיל המעבר )זה עוד חלק מהיותיינו בני אנוש ... שמחה לראות שיותר טוב אביב

הי מיכל, חשיבה והשהיה אלו נקודות טובות... וטובה בעיניי גם תקופת השלווה והשקט... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית