בן לא רוצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 01:05 | מאת: אב דואג

הבן שלי אובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז . טופל ע"י ריטאלין אך לאחרונה הוא מסרב לקבל את התרופה בטענה שאינו מרגיש שהיא עוזרת לו . מה לעשות

13/06/2001 | 13:39 | מאת: אורה

א. תפנה את השאלה לרוית, היא המומחית שלנו בתחום ב. אני מציעה שתוסיף פרטים כדי שניתן יהיה לענות לך בצורה ספיציפית יותר, כגון: בן כמה הילד, במה בדיוק מתבטאים הסימפטומים, תאור של היחסים בינכן וכו' בהצלחה

13/06/2001 | 20:09 | מאת: adi

שלום, הייתי מוסיפה שכדאי להקשיב לילד וללכת איתו לרופא המטפל בו. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית