היי..................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2021 | 18:00 | מאת: לורן.

אני לא באמת יודעת למה אני כותבת עכשיו. אין לי כבר כוח לשאת את הרגשות שלי אני עצובה, שאנחנו רחוקות ככה.  (בהמשך להודעה הקודמת שלי) שיתפתי אותה בסוף, בזה שאני מרגישה ש״היא לא איתי״, ולקח לי הרבה זמן להוציא את המשפט הזה מהפה. ועכשיו לא נעים לי.. אני לא רוצה שבגלל משפט ותחושה מפגרת שלי, שהיא תחשוב שהיא לא בסדר ... היא בסדר היא הכי בסדר בעולם !! אני בכלל לא מבינה למה אני מרגישה את זה.. אני סתם שונאת ששמים לי גבולות.  עניתי לעצמי. מגניב. שונאת גבול. לא כי אני לא עומדת בו, אלא כי הוא מלחיץ אותי . מלחיץ אותי להוציא מילים מסויימות מהפה, מלחיץ אותי לעשות טעות שתגרום לה לשנוא אותי. אני לא רוצה שהיא תכעס עליי או תשנא אותי... אז אני זהירה , טו מאצ׳ . אני ממש אוהבת אותה. אני לא רוצה לאבד אותה. זה מפחיד אותי מידי . וזה גם כואב לי בגוף. אני שונאת את העולם הזה.אני לא מתאימה אליו. עזבו עירבתי פה עוד נושא אבל אני שונאת. אני לא אשרוד פה.

24/01/2021 | 12:50 | מאת: סוריקטה

הי לורן, גבול אין משמעו בהכרח שנאה... שבוע טוב ואור, סוריקטה

24/01/2021 | 17:01 | מאת: חטוליתוש

לדעתי עם כמות האנרגית שלך מאמינה שתשרדי גם ועוד אייך את מלחיצה את עצמך לחינם רק תרגיעי מעט ויוקל גם לך חטולית

הי לורן, יופי שהצלחת לשתף! איך זה הרגיש? מעבר לפחד שלך שאת לא בסדר. מעבר לו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית