מרגישה כל הזמן,....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2021 | 14:08 | מאת: רוני

אני מרגישה כל הזמן שאני צריכה עוד החזקה. אני נפגשת עם המטפל פעם בשבוע ומתכתבת אותו במילון בין הפגישות. לפעמים גם ווצאפים. הוא מעולה לי ומקסים ואני פוחדת שיימאס לו ממני. כבר יותר מחצי שנה אנחנו סביב הסיפור של אח שלי ולא מצליחה לקבל החלטה. הנה, גם פה אני מציפה את זה...שוב ושוב.

24/01/2021 | 05:36 | מאת: חטוליתוש

היי רוני אם היה מפריע למטפל שלך קרוב לוודאי שהיה אומר משו בענין ואם זה באמת מטריד אותך דברי איתו ותראי אייך יגיב.. חטולית

הי רוני, את צריכה החזקה וזה בסדר. הוא מעולה לך ומקסים, וזה מה שחשוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית