עוד לילה לבן ............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2021 | 05:41 | מאת: חטוליתוש

למרות שהעייפות מכריעה אותי עדיין לא מצליחה להרדם בחודש פברואר השנה התקשרתי לבעל הדירה שהב אנחנו גרים בשכירות והודעתי לו ששוב יש נזילה מהאמבטיה לתוך ריצפת האמבט מפני השחור בו יוצאים המים חלוד שבור וכדאי לקרא לבעל מקצוע שיבדוק את רמת הנזק..זו כבר פעם שניה תוך שנתיים שהבעיה הזו צצה כשקרתה בפעם הראשונה הזמין אינסטלטור שיתקן..לרוע מזלנו הוא חירטט את העבודה ובעלי מיד יידע אותו הוא לא עשה כלום בענין וכך נשאר !! ואז בפברואר השנה כמו שכתבתי פניתי אליו שוב צילמתי את המקום בתוך האמבטיה בצילום מוגדל כדי שלא יגיד לא אמרתם לי כלום כעבור עוד 3 חודשים כשהמקום הפך להיות כמעט בור שוב שלחתי לו צילומים כדי שיתיחס לענין ואמר שהביטוח לא יכסה את זה אין מה לעשות... המצב החל להחמיר כשהחדר השינה שלי התחיל להסריח מעובש..השידות שלי והמיטה שלי וכל מה שהיה שם פשוט הסריחו לעובש היה בלתי אפשרי כבר לישון בלי להיחנק מהריח ואז כבר ממש בכעס אמרתי לו שהקירות מעופשים ומסריחים בצורה בלתי ניתנת לשינה...טוב יש קורונה עכשיו אני לא יכול להגיע....האמת שאני מרחמת עליו כי לאדם בגיל 70 שסובל ממחלת סרטן ונמצא בטיפולים...היה לי קשה לריב איתו אז שלח את הבת שלו שהזדעזעה מכל מה שראתה ואמרה שמיד חייבים לתקן הכל אך הוא לא הסכים אפילו להביא שמאי עד שקיבל אישור מהביטוח שזה בסדר...גם השמאי לא הבין אייך יש נזק כזה ..אמרתי לו שזו רשלנות של בעל הדירה וסיפרתי לו הכל מההתחלה.. לפני כחודשיים היו גשמים עזים כל כך שאפילו ארון הכביסה החיצוני של האמבטיה קרס ונפל אל רצפת החניה בבנין..גם את הצילום הזה שלחי לו ואז התרצה שיבואו לעשות תיקון בחדר האמבטיה..! כמובן ששום דבר לא נעשה מעכשיו לעכשיו..הזמן עובר מבעל מקצוע אחד לאחר והזמן נסחב ונמתח כמו מסתיק.. סוף סוף לפני כשבועיים וחצצ עשו הלבשה של אמבטיה על הקיימת סוג של חומר קל והקלה מסויימת התחילה להרגיש טוב שאותותו הסירחון שכבר התפשט גם לתוך חדרי הבית הסלון עומד להסתיים אבל לא ..כי אסור לגעת בקירות רטובים צריך להמתין שיתיבשו !!! אז המתננו ואז אחרי המון משא ומתן שיבואו יתקנו ויצבעו הם יגיעו בשבוע הבא וזה נופל בדיוק על היום שהיתה צריכה להיות לי הפגישה הראשונה עם המטפל ! באפיסת כוחות אחרונים כותבת את השורות האלה כי קשה לי מאוד ורציתי שתבינו למה כתבתי שפישלתי זה הסיפור שכתבתי בסוגרים !! מקלידה כבר מעל שעה עם הפסקות גם כדי לתקן שגיעות ...מקווה שעכשיו מובן גם למה....הכל קרה ודי כבר פשוט הרוסה ליל'ט או בוקר טוב לכולם מיואשת

24/01/2021 | 04:56 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, לילות לבנים בלתי פוסקים זה ממש נורא ומעצבן. ובעל בית קמצן שזורק על שוכריו - גם זו תלות מרתיחה במיוחד. לא כל שכן, כאשר יש עניין עם ביוב ותשתיות. ומכל זה - וגם אוספת לכאן את התפקיד שלקחת פה - את עושה מאמצים רבים לעמוד על זכויותיך. את ממש מנסה ומתמידה וזו תכונה מיוחדת עבורי. לפנות בוקר טוב גם עכשיו, הלוואי שתהיה הטבה בתנאי המחייה הבסיסיים שלך. ובעיקר בריאות ככל הניתן, סוריקטה

24/01/2021 | 11:18 | מאת: מכל

מצטרפת לסוריקטה. קשה עם הכל..לא לישון ובעל בית כזה...בהצלחה בשיפוץ מקווה שיועיל.

24/01/2021 | 21:40 | מאת: שירה2017

את יודעת חטולית, בתוך המציאות הסבוכה הזו, אני רואה כמה כוחות יש לך להתעקש ולהלחם, זה מדהים. אני חושבת שאת מלאת חיים, יצר חיים, ולמרות כל הקשיים יש בך את הניצוץ הזה שמושך קדימה וראוי להערכה גדולה. שלך שירה

25/01/2021 | 15:02 | מאת: חטוליתוש

את צודקת יפה שלי וממש לא קל לי להילחם על הזכויות המינימיליות האלה שבהחלט מגיעות לי !! השבוע הגיע הצבעי..כלומר אתמול..אז כן עשה ועשה ובערב התחילו פיצוצים של הצבע שעשה לא ויתרתי והודעתי שחייב לבוא ולסדר..אמר היום אחה"צ..עדיין ממתינה לפחות נושמת ריח של צבע טרי ולא עפוש מסריח של הקירות הריח עבר הכתמים לא וכנראה שיקח עוד זמן תודה נשמה חטולית

25/01/2021 | 15:09 | מאת: חטוליתוש

שירה מתוקה ואהובה אני באמת לא יודעת מאיפה באים הכוחות האלה...גם לא מנסה לחשוב כי מה שכנראה מניע אותי זה יצר הנקיון שלי שאני אחוזה בו בכבלים בלתי נראים לעין... ואולי לפעמים גם טיפה אחת או שתיח שמפילות אותי לשינה קצת יותר עמוקה ויש כוחות לקום ולהפוך את העולם.. עדיין נלחמת על עצמי יומיום כדי לשכוח את הימים של אחרי השבץ..מפחיד רצח להיות שם בחוסר אונים משווע כמו שהייתי. תודה לך על המילים הנפלאות והמחזקות שלך כבר אמרתי לך כמה נהדרת שאת ?? חטולית

הי חטולית, טוב, זו נשמעת סיבה מציאותית מאוד ולא נפשית (פרויד אמר בעצמו שלפעמים סיגר הוא רק סיגר...). טוב שמתקנים, ומקווה שהפגישה תצא לפועל בהקדם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית