הי גקי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 23:56 | מאת: ליאת

הי גקי רציתי לשאול מה שלומך ? ליאת

13/06/2001 | 01:02 | מאת: Jacki

איזו מתוקה שאת שואלת.... תודה לך. היום בבוקר היה סביר... לא ראית איך הבאתי אותה היום בבוקר עם שיר אופטימי...היו קטעים. אחרי זה הדיכאון קצת חזר, אבל לא בגדול... עכשיו אני מרגישה כמו תמיד. סתם כזה, לא עצוב לא שמח.... אבל בינינו, יותר עצוב משמח... ככה זה תמיד. ומה איתך? התגעגעתי.... אני.

13/06/2001 | 01:29 | מאת: ליאת

אז ככה אצלי יותר טוב , אני בעבודה עכשיו משמרת לילה בברק אני שמחה שהייתי אופטימית היום אולי יום אחד תצליחי לשלוט ברגשותיך לגמרי ... הבנתי שגם היית מאושפזת גם אני הייתי וזה בכלל לא כיף גם הצוות שם לא היה משהו... אנשים קצת מעצבנים עכשיו אני מתמודדת אם החיים שאחרי לא קל אבל אפשרי מה שבטוח אני מרגישה יותר טוב מאיך שהשתחררתי וזה כבר שיפור כשלעצמו האמת שאני גם פוגשות עובדת סוציאלית שמאוד מתרשמת מהשיפור שחל בי אז זה די מעודד נ.ב. אמרתי לך שהתחלתי טיפול פסיכולוגי ואני ממליצה עליו זה טיפול קוגנטיבי שהדגש בו הוא איך לענות למחשבות ה"מעוותות" שלנו ולתת להם תשובה יותר רציונלית והגיונית וככה להתגבר על מחשבות מבאסות שמביאות אותנו לידי דיכאונות ותחושות לא נעימות עם עצמנו ולי יש כל מיני מחשבות כאלה לא נחמדות ואני יודעת שהם גם לא אמיתיות אבל הם בכל זאת קיימות ואני מנסה להשתחרר מהם אז זה מה שאני מנסה לעשות בכל אופן אשמח לשמוע ממך ואיך הולך עם הפסיכולוגית וכד' ביי ביי ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית