אליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 20:42 | מאת: רחל

ערב טוב- מה שלומך? מקוה שהכל בסדר............ למרות שזה בסדר גם אם כלום לא בסדר. איפה השאירה אותך ההתכתבות האחרונה שלנו? אותי השאירה עם תחושה אופטימית, שיכול וצריך להיות אחרת. מה איתך? תכתבי... לילה טוב.

13/06/2001 | 07:51 | מאת: אליאן

היי, בוקר טוב, אולי תתני לי קצת מהאופטימיות שלך? אני מרגישה תקועה . כן זו המילה,תקועה ! אני מוכנה לחזור אחורה או ללכת קדימה... אבל לא מסוגלת ! וכך אני נשארת בין שמיים לארץ... אני רוצה לשאול אותך משהו אז חכי למייל ממני.

13/06/2001 | 13:22 | מאת: אורה

אולי זה טוב (קצת) להשאר בין שמיים וארץ לתת מבט מלמעלה על מה שעובר עלייך בחיים יש הרבה מה לראות שם ואולי חשוב לבחון זאת ביסודיות, מזוית אחרת. לא משווה את עצמי בכלל אליך אבל, אתמול, בין ראיון עבודה אחד למשניהו תקף אותי דכאון אני לא מוכשרת מספיק, אני כשלון מה יהיה עוד שבוע מה החתולה שלי תאכל?? (סתם את זה לא באמת חשבתי...) מייד עצרתי בבית קפה שתיתי הפוך, עיכלתי את הדכאון שלי שקעתי בו לפרק זמן מסויים אח"כ הלכתי לדוכן ספרים ולחנות בגדים (תמיד עושה לי מצב רוח טוב) הגעתי לראיון הבא מעודדת אולי גם קצת שמחה אולי צריך לפעמים לעשות הפסקות ולהתלות בין שמיים וארץ

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית