אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 20:31 | מאת: שרון

הי, חיפשי אותך........כרגיל לא מחוברת לicq אני אהיה שוב ב-2300 לערך מקווה שהכל ממשיך להיות נפלא........ מקווה שנדבקתי..... sheron

12/06/2001 | 20:52 | מאת: בלה

היי שרון, איך אני שמחה לשמוע אותך ולראות אותך, ושמחה שקצת הצלחתי באמת להעביר קצת כוחות אולי, וקצת להדביק במצב הרוח הטוב ובאופטימיות שוב, אבל זו בכלל את שעשית את כל העבודה... אז נדבר ב- 23:00 באי.סי.קיו. וגם אם הוא offline, שלחי הודעה.. אני כבר אענה.. כן, אליאן לימדה אותי משהו.. ובינתיים חיבוק כדי להתחזק עוד קצת, שלך אוהבת אביב.

12/06/2001 | 23:02 | מאת: שרון

הי מתוקה, אני כאן..........

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית