היא סופה של 🔥וברקים⚡

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2021 | 14:44 | מאת: חטוליתוש

הקטנה האחת והיחידה שלי ואינה יודעת בכלל שהוריה מתגרשים ... הם עדיין מטופלים משפחתית כן כן באותו מקום השנה עלתה לכיתה א' ברור במסגרת מתאימה ....ורק שם היא פורחת בבית הכל כמו סופת רעמים וברקים ..כנראה שמרגישה את המתחים ונלחצים ורואה את הריבים מה שלא תורם בכלל אך זה המצב ואינו זמני ברבנות עדין אין תאריך כי שוב סגר... גם לחבק אותה בעדינות כבר הפך להיות פרויקט ... עצוב לי על המיוחדת שלי נורא מחכים שכבר יתחילו להכין אותה למצב חדש שיבוא כי זה תהליך לא קטן חטולית

הי חטולית, זה אכן תהליך לא פשוט, וטוב שהם במסגרת שמסייעת הן ברמה המשפחתית והן במסגרת מתאימה לילדה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית