פחד לא מוסבר ...למה..אייך..?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/12/2020 | 09:33 | מאת: חטוליתוש

פתאום הבוקר התגלה לי דבר מפחיד... הפוגע ...שנמצא קרוב אלי..למה אני נמשכת אליו ? הרי פגע והכאיב לי ..ועדיין נמצא שם..ולא יכולה להתנתק ממנו..למרות שכבר מזמן לא פוגע ?? מה קורה לי למה ככה ? מזועזעת מהידיעה וחסרת אונים.!! מה עושים ? חטולית

הי חטולית, אני משער, מבלי לדעת פרטים, שיש חלק שאכן נמשך. אבל זה רק חלק, ויש גם את החווייה האינטגרטיבית שניזונה מהחלקים האחרים. גם הפחד הוא חלק מהחווייה. אודי

03/01/2021 | 06:03 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, ההסבר שאני מוצאת כרגע הוא ניסיון לחזור לאחור לנקודת הזמן ההיא, לבדוק מקרוב מה היה כדי להבין איך, או, לתקן, או אולי לנקום, או אולי להיתפס על ידי עדים ועוד. מוצאת מעט דמיון לסרט 'בחזרה לעתיד'. מן הסתם, זה לא באמת אפשרי. הופה - שלח! סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית