לכולם - שיר אופטימי ! ! ! לקרוא ! ! !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 09:48 | מאת: Jacki

What a wonderful world / Louis armstrong I see trees os green.....red roses too I watch 'em bloom......for me and u And i think to myself......what a wonderful world I see skies of blue......clouds of white bright blessed days.....warm sacred night And i think to myself.....what a wonderful world The colors of the rainbow.....so pretty....in the sky Are there on the faces...of people....going by I see friend shakin' hands...sayin'....how do u do they're realy sayin'...... I love u I hear babies cry......i watch them grow They'll learn much more......then i'll never know And i think to myself.....what a wonderfukl world Yes i think to myself......what a wonderful world

12/06/2001 | 09:50 | מאת: Jacki

( נראה לי שאני צריכה להגיד את זה גם לעצמי, לא ? ) Have a nice day ! Jacki

12/06/2001 | 10:06 | מאת: אביב

ג'קי, מתה על השיר הזה, קודם כל... ובקשר להפנמה, איך שזה היה אצלי, זה שבהתחלה באמת כתבתי את השירים וחזרתי עליהם בכל הזדמנות אפשרית, ובלילה אחד הם פתאום חדרו לי ללב, פתאום הרגשתי את הרגשות והתחושות הללו מבפנים ולא מבחוץ, ואז יכולתי להרגע, ולדעת שהם בחוץ נכתבים ונאמרים, אבל גם בפנים עמוק עמוק, וזה החלק החשוב... בקרוב אצלך, שלך אביב.

12/06/2001 | 12:14 | מאת: אחת

היי ג'קי! קודם כל - תודה על השיר היפה. ועצם הידיעה שאת צריכה להפנים את זה - הוא כבר התקדמות עצומה! שיהיה גם לך אחלה יום! אוהבת אותך - ו"להשתמע" - את יודעת איפה! (אולי היום לא ייצא לי אבל מחר כמעט בטוח!) אחת

14/06/2001 | 00:29 | מאת: polly

..........................

12/06/2001 | 14:22 | מאת: me

כל הכבוד, זה באמת שיר מעודד... שיהיה לכולכם אחלה יום.

12/06/2001 | 18:48 | מאת: שרה

And i think to my sel ............. what a wonderful world עדיין לא אבל מעלה אופטימיות זהירה על הלב. היום היה יום טוב. מה עשית? שרה

12/06/2001 | 22:20 | מאת: האלמונית

שלום לכולם, זה באמת שיר יפה. הבנתי שאני מנסה "לא להרגיש" אב ל מוציאה על זה טונות אנרגיה. כשלא מרגישים גם מפספסים עולם יפה. יש לי בעיה נוספת - הכלבה שלי נשכה היום כלבה קטנה. אני לא יודעת מה לעשות, קשה לי לרדת אתה למטה בגלל התינוק ולכן שכרתי משהו שירד אתה בבוקר ובערב, אבל לא נראה לי שמשהו אחר צריך להיות אחראי לה, לגדל כלב בשלט רחוק. אני מנסה למצוא לה בית אוהב אבל גם מרגישה שהמשפחה שלי מתפרקת. חלמתי על בית ובעל וכלב וילד. הלך הבעל, ילך הכלב....אם ילך הילד אני אמות. אלמונית נ.ב. ג'קי עשה לי טוב לשמוע ממך שיר כל כך נחמד אני מקווה שתמשיכי להרגיש טוב. עוד נ.ב ד"ש לשרה ולאביב

12/06/2001 | 22:23 | מאת: Jacki

הי שרה, תראי, ברור שגם אצלי השיר הזה לא הופנם. היה אצלך יום טוב? איזה יופי. אני שמחה. אוקיי...שאלת איך היה אצלי...?! אצלי כל יום זה סיפור בפני עצמו, את יודעת. לדוגמה: בבוקר אנ יכולה להרגיש סביר(לא טוב, אבל סביר).... אחרי כמה זמן, זה יכול להיות גם כמה דקות, אני יכולה להיכנס כ"כ עמוק לתוך החרא, שזה מדהים. אבל שמתי לב למשהו, אם מהבוקר אני מרגישה סביר, אז היום הוא יותר קל, אפילו אם ישנן התקפות דיכאון שכאלה. אבל אם אני קמה עם חרא של הרגשה - נדפק היום ! סופית ! אין דרך חזרה ! היום קמתי במצב סביר, לא משהו רציני. והלכתי עם זה, ואז פרסמתי ת'שיר..... בלהט הרגע...את יודעת....ואחרי חצי שעה בערך צנחתי לתוך התהום הזו...של הדיכאון. לא רציתי לפרסם משהו דיכאוני בפורום, זה היה סותר את כל מה שהיה בבוקר, אז סתמתי! וככה זה המשיך עד הערב. בערב זה נרגע. ועכשיו אנ מרגישה די מזופת כזה... אבל נסתדר...כמו תמיד....אין דרך אחרת. וואוו, כמה אני כותבת, אבל זה די טוב, כי אני כותבת הרבה רק למי שאני מרגישה נוח איתי את יודעת? מגניב! אז אין אף אחד, אבל פשוט אף אחד באייסי, וזה מבאס פחד....ובא לי לדבר עם מישהו באופן ישיר כזה. ואני הרי שונאת צ'אטים משהו רציני. אני חושבת שבמשך כל הימים האחרונים די שומם באייסי, כי גם אנג'ל לא בסביבה, מעניין איפה הבחורה. ופולי בכלל משתמטת, כשאני אתפוס אותה.... סתאאאאאם...... אז שיהיה לך לילה טוב! נ.ב שמעי משהו...מחר יש לי שקילה(הרי הייתי מאושפזת באישפוז יום ואני הולכת לביקורות), ואני פוחדת פחד מוות, כי אני לא יודעת מה יעשו לי אם אני ארד...מצד שני, אני לא יודעת אם אני ארד... אמא'לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב.... שלך, אני(איזה פחד, כמעט כתבתי ת'שם האמיתי שלי...)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית