ואליאן.. בלה מחכה לך פה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 09:10 | מאת: אביב

היי בוקר טוב, איפה את נשמה שלי ? מה קורה ? את בסדר ? את מנסה להרגע קצת ממני ? השארתי אותך בסערה קלה ? או שבאמת נעצרת בסוף בגלל הצחוק ? אם כן, תשאירי איתות ואני אבוא לשחרר אותך, ובכל מקרה תשאירי סימן חיים... שלך אוהבת אביב.

12/06/2001 | 09:31 | מאת: אליאן

היי מתוקה, שלחתי לך הבוקר הודעה באיי,סי,קיו... ומן הסתם תקראי כשתגיעי. ואכן, התחושה הנעימה שהייתה...ממשיכה ללוות אותי. אני מנסה לחבר בין הדברים ולאט לאט הדמויות מתמזגות. והשיר ששלחת של ארקדי דוכין ממש מתאים... אופס, המילים לא יוצאות יותר...ויש לי עוד הרבה מה להגיד... טוב,לא נורא את בטח מבינה... אז המשך יום מצחיק שיהיה... כמו אז... ביייייי

12/06/2001 | 14:29 | מאת: אביב

היי נשמה שלי, כן, אני אקרא את ההודעה מאוחר יותר כשאני אגיע הביתה, וכן חלק אני מבינה וחלק בטח גם לא.. אבל את בטח תסבירי לי בהמשך, כאן או באי.סי.קיו, או איך שתבחרי... בכל מקרה, אני מדליקה עכשיו סיגריה.. וחושבת עליך... תעשני איתי ? שיהיה לך המשך יום מקסים.. שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית