אביב היקרה שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 08:42 | מאת: מישהי

בוקר אור! רק רציתי לומר שאתמול היה... מדהים...! שלחתי לך אימייל עכשיו, ובו "הוראות מדוייקות". אני רצה לעבודה עכשיו (היום מתחיל מאוחר... :-)), אבל אנחנו נדבר בערב? אוהבת , מישהי

12/06/2001 | 08:52 | מאת: אביב

היי מישהי מיוחדת, את האמת חיכיתי לך הבוקר... אני שמחה שזה מה שאת מרגישה, וכן גם אצלי זה ככה... האמת היא שאחרי זה עוד ישבתי די הרבה זמן וניסיתי לעכל.. וניסיתי להבין מאיפה ההרגשה הטובה הזאת עלתה ובאה וצפה פתאום, והגעתי למסקנה שהיא ממך... ואת באמת מיוחדת, לא לשכוח... שיהיה לך יום כייפי בעבודה ובכלל, וכן, נדבר בערב.. אני מחכה... שלך אביב.

12/06/2001 | 20:28 | מאת: שרון

כבר מזמן לא שמעתי ולא קראתי והאמת שבעצמי מן הנוף נעלמתי........ אך הלב לא שוכח והזכרון טרי, ועכשיו חזרתי..........הנה אני. חזרתי לאי של שקט, למקום עם חברים ועם כולם דברתי ורק ממך לא שמעתי....עדיין אז אני יודעת שנעלמת.....ומניחה שכמוני , לא כי היה טוב מדי.......... ולמרות שלא הייתי פיזית בשבילך מקווה שאת יודעת שאני שם כעננה מרחפת...אבל אמיתית רוצה להאמין שלמרות הקשיים הדרך ברורה וסלולה ......הצעידה איטית אך היא צעידה וזה חשוב לא פחות. לאט אבל בטוח......... מתגעגעת

12/06/2001 | 23:17 | מאת: מישהי

שמחה לשמוע אותך שוב...! נראה ששתינו נעלמנו קצת. התרחקנו קצת, במטרה לאגור כוחות. אני בסדר, רק לחוצה מאוד... תקופה עמוסה במיוחד, לאו דווקא לרעה. פשוט... קצת מעייף. ואיך את? עבר הרבה זמן... ספרי, כתבי! חיבוק גדול ממני, ולילה טוב... מישהי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית