אומנויות לחימה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2001 | 07:31 | מאת: האלמונית

שלום לשרה, שמעתי שאת ספצית באומניויות לחימה. הלוואי והיית יכולה ללמד אותי קצת. חוץ מזה תחשבי אייך את יכולה לרכז את האנרגיה לתרגיל מסובך,וכיצד את יכולה להשתמש באנרגיה הזאת כדי להלחם ב....כל דבר. סתם הרהור שעלה לי בראש, מה אני מתערבת בכלל האלמונית

12/06/2001 | 18:54 | מאת: שרה

אלמונית יקרה, דבר ראשון מה זאת אומרת מה את מתערבת, את לא ותמיד מוזמנת לזרוק הערות או תגובות תראי הרבה פעמים יוצא לי להוציא את הקריזות שלי על הבנים שמתאמנים איתי אבל לא תמיד זה אפשרי וגם לא תמיד יש לי כוחות לזה. אם את רוצה ללמוד אומנות לחימה את יכולה להתחיל בכל גיל. אין גבול לגיל. לדוגמא, אצלינו בקבוצה התחיל להתאמן אדם בגיל 44 (היום הןא בן 49) השמיים הם הגבול, שרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית