נראה שכולנו בסוף...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/12/2020 | 15:52 | מאת: מכל

אודי וכולן, נפגשנו. ספרתי לה שהחלטתי לא להלחם בעבודה. אלא פשוט לעשות עבודתי ומה שיבקשו לעזור לה וזהו. לא כועסת עליה יותר...אעזור. והיא בסוף הפגישה אמרה שנראה שאין צורך לקבוע יותר. שאני מסתדרת.גם הקרנתי המון ביטחון בדרך שלי. והיא נתנה לי את ברכת הדרך....ואמרה שאוכל לעדכן במה שקורה..וזהו. אז נפרדנו כך. מי יודע מה יהיה בהמשך. פרידה עם פתח...אבל כבר בעצם עשיתי תהליך של פרידה, נכון? כנראה שאצטרך ממנה משהו תמיד! זה אף פעם לא יגמר..

14/12/2020 | 09:03 | מאת: סוריקטה

ייתכן שההודעה שניסיתי לשלוח קודם לא עברה. הי מיכל, לכל אחד חסר משהו. לחלקנו ממש יותר ואפילו בסיסי ממש. לכן יש זולת. כך אומרים. ואנחנו אמורים להישען על החזק. יום נעים, סוריקטה

14/12/2020 | 20:34 | מאת: חטוליתוש

היי מיכל המילה פרידה די מפחידה ..חוויתי זוכרת רק לא בצורה רכה כמוך תני לזמן את הזמן מה את ממהרת להסיק שתמיד תצטרכי ממנה משהו ? והיה וכן..כתבי לה ותראי אייך תגיב... תאמיני גם קצת בעצמך תני לך קרדית שאת כן יכולה.. חטולית

הי מיכל, אני משער שאת רואה את המחמאה שבזה. פרידה עם פתח, נשמע לי אחלה דבר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית