חיבור לקטנים שבתוכי.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2020 | 19:21 | מאת: ינשוף

אני מנסה להתחבר לחלקים שבתוכי מנסה לקחת אחריאות הקטנים אצלי מחזיקים הכי הרבה כאב ומצוקה ומאוד לא פשוט לי לרצות להתחבר אליהם... כי זה להתחבר לכאב ולהשתייך את זה אלי....

10/12/2020 | 21:06 | מאת: אביב 22

הכי ברור מובן ומוכר חיבוק ענק ענק אוהבת אביב

הי ינשוף, זה נכון. זה קשה ומחזיק הרבה כאב. אבל טוב את עושה. אודי

13/12/2020 | 14:25 | מאת: חטוליתוש

מתוקה זאת כמה יפה כתבת כמה ברור שאפילו אני הצלחתי להבין הפחד לשייך את הכאב אליך אומר שאת צריכה להודות..ושם את מתנתקת..נכון ?? חושבת שעכשיו מבינה אותך יותר חיבוק מתוקה שלי איתך בליבי תמיד חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית