משהו שנגע בי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2020 | 12:19 | מאת: -חנה

אני לומדת לתואר שני והיום המרצה שדווקא לא ככ מתחברת אליו, אמר דברים שהצלחתי להתחבר ורציתי לשתף אתכן ואותך אודי. הראשון היה בהקשר של קבלת החלטות:' חיים מרובי אכזבות הם גם מרובי ציפיות והישגים'. והרגשתי כמה שזה נכון לגביי, כמה אני פשוט מפחדת לפעמים לנסות כדי לא להתאכזב ויחד עם זה מפספסת דברים שיכולים לקרות ולעשות לי טוב או אפילו רק להתנסות.. שיר שצירף לנו באיזה שהוא הקשר של אלתרמן : יש אדם רואה הכל באור ורוד ורוד זה לא טוב אומרים כולם אפילו רע מאוד יש אדם רואה הכל באפלה קודרת זו אותה המחלה רק בצורה אחרת אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו נא בעיניים בעיניים פקוחות ראיתי עכשיו שיש המשך אבל בגלל שראיתי רק את החלק הזה והתחברתי בחרתי לוותר על הכל... ממני..

09/12/2020 | 18:16 | מאת: סוריקטה

הי חנה, אחד השירים המפורסמים ביותר בביצוע של אריק איינשטיין. סוריקטה

הי חנה, אני מת על השיר הזה... הייתי חבר פעם בלהקה, 'אל דוקטורה' שמה, וזה היה אחד השירים ששרתי סולו (וניגנתי בבס). מלים נפלאות של אלתרמן, לחן מופלא של גבריאלוב, וביצוע שאין שני לו של איינשטיין... אודי

11/12/2020 | 06:46 | מאת: סוריקטה

אודי! כל כך כל כך מתאים לך השיר, המקצב, הכל! ממש חשבתי על זה. ונראה שהדוקטור התגשם. איז כיף לך. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית