חושבת עלינו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2020 | 18:19 | מאת: סוריקטה

חושבת עלינו. על הקבוצה. פתאום רציתי לקרוא לנו --- חתיכת-בלתי-נפרדים-שכמותנו. בחיבה. והרי רוב רובו של הטיפול (לפחות שלי) עסק בפרידה ונפרדות. וכן הצלחתי להפריד את עצמי איכשהו. הנה אני כאן עכשיו. אחת החרדות אם לא ה אחת החרדות הקיומיות סוריקטה

30/11/2020 | 20:45 | מאת: שירה2017

סוריקטה כאן איתך חושבת עלייך.והנה גם עלי מאיימת הפרידה. המלצה חהפסקה שאיני חפצה בה כלל והכל בגלל שאני לא מתקדמת ולא מצליחה. נטישה נטישה ועוד איך נטישה הנה אנחנו כאן וזה לא מעט שלך שירה

הי סוריקטה, קריאתך נשמעת... (בטח הדה יגיע לאחר הפסקת אמצע השבוע...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית