צריכה אותה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2020 | 18:13 | מאת: -חנה

לא יכולה לחכות ככ הרבה זה ממש ממש קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות כשכל כך צריכה אותה ואין לי אותה

29/11/2020 | 20:09 | מאת: מכל

מובן....זה קשה. עם הזמן אני לומדת ומקווה שגם את. שהיא פה תמיד. כלומר איתך. מה היית אומרת לה? מה הייתה עונה? ככה אני עושה עד הפגישה. הפעם אני כמוך..מחכה שבוע וחצי מעכשיו...

29/11/2020 | 21:13 | מאת: חטוליתוש

כן צריכה אותה וכן צריכה לחכות כי אין ברירה מה לעשות ? תקראי בנתיים ספר או תתכתבי עם חברות ברשתות החברתיות שלך.. כן קשה ןלחכות עייפה

30/11/2020 | 09:38 | מאת: -חנה

תודה מיכל... לפעמים מנהלת איתה שיחה כאילו היא איתי וזה קצת עוזר. תודה. מקווה שגם לך יוקל

30/11/2020 | 09:39 | מאת: -חנה

תודה חטולית... מה שלומך? איך את מרגישה עכשיו אחרי שהסתיימו החגיגות?

הי חנה, בטח שיש לך אותה. מבפנים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית