סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/11/2020 | 06:55 | מאת: אביב 22

ראיתי שם עצוב וכואב ולא פשוט אוףףףףףו ובטח שזה משחזר אתך , אביב

19/11/2020 | 11:16 | מאת: סוריקטה

הי אביב, תודה שראית. יהיה בסדר, נכון? יהיה בסדר. סוריקטה

19/11/2020 | 17:27 | מאת: אביב 22

מאמינה שכן מאמינה שבסוף הטוב מנצח ומאמינה שדברים קורים לטובה את חזקה וצמחת הרבה יותר מימה שאת מבינה .....אני סומכת עלייך וגם על המטפל שלך שתעשו את הדברים בדרך שתהייה טובה לך ... גם לו זה בטח לא קל חיבוק אביב

20/11/2020 | 05:42 | מאת: סוריקטה

הי אביב, וגם שירה אהובה, חטולית, ינשופית, חנה, לורן, מיכל, במבי, אודי וכולם - בשלב זה בעיקר מקווה לא להרוס, בשל החשש, שמרגיש משמעותי מאד, להתפלש בעבר ולגרום לחורבן מוגזם. נקודת הפתיחה של הטיפול אצלי הייתה מאד מאד מאד ירודה, והיה רק איש אחד שהסכים לגעת בדבר הזה. בסבלנות ובחכמה. המטפל שלי. תקווה לימים שקטים, ימים של שותפות. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית