השורה האילמת.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/11/2020 | 18:31 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה פתחתי עץ כי אולי לא תשובי לקרוא שם. מדוע עכשיו והאם חייבים או אולי נכנסים לתקופה שנקראת פרידה ובסופה אולי היא תתממש. אני דואגת לך. לא הייתי רוצה שתישארי עם כל המילים לבד. אני גם יודעת כמה את מעריכה אותו. אולי תוכלי לספר קצת יותר אם מתאים. שלך שירה

19/11/2020 | 11:19 | מאת: סוריקטה

הי שירה, תודה שראית. לא בטוח שיש לי תשובות... איכשהו אני כן לבד ספיציפית עם הנושא הכבד. האם ההתמודדות שלי מוצלחת פחות או יותר? אין לדעת. מרגישה ככה צרובה וכאלה. ושוב, כמו שרשמתי, אולי ככה זה. ימים יגידו. תודה, יפה שלי, שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית