לא יכולה יותר לבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2020 | 17:22 | מאת: -חנה

אני צריכה אותה ולא מספיק לי פגישה אחת ... זה לא עוזר לי ככה, כל השבוע אני רק מחכה לפגישה איתה. 50 דק זה מעט מדי בשבילי יותר והיא אף פעם לא יכולה יותר. כל שבוע כמעט מבקשת והיא לא יכולה, היא גם אומרת שלדעתה זה לא מה שצריכה. אבל קשה לי לבד ככ הרבה זמן

16/11/2020 | 20:31 | מאת: חטוליתוש

דברי איתה ונסי להראות.לה שאת כן זקוקה ליותר אולי תשתכנע 50 דקות באמת אף פעם לא מספיק לכלום מבינה אותך חטולית

הי חנה, זה אכן קשה, המוגבלות הזו של המפגשים. והרבה פעמים צריכים עוד. זה נושא שחשוב מאוד לדבר עליו בפגישות. אודי

18/11/2020 | 10:52 | מאת: -חנה

היא לא יכולה בכלל ): ותודה על ההבנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית