אביבוש'

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 19:07 | מאת: בילי

מה שלומך פסיכולוגית קטנה שלי.( לא יכולתי להתאפק - אני קוראת את מה שאת כותבת לי ולאחרים גם , ואני כל הזמן חושבת שהמקצוע הזה ממש תפור עלייך. אם זה מעליב אותך משום מה אז תשכחי שאמרתי את זה.). בקשר להצעתך- כרגע יש לי קצת סלט בראש. העבודה ששלחתי אליה קו"ח לא מתאימה לי (רוצים שאני אעבוד גם אחה"צ , וכמובן שאני לא יכולה ) , מה גם שזאת שראיינה אותי (בטלפון- איזו חוצפה) הייתה ממש מגעילה אליי , כך שגם אם זה היה מתאים לי לא הייתי עובדת אצלה. זה קצת הוריד לי את הרוח מהמפרשים... שלך - תמיד - בילי

12/06/2001 | 09:06 | מאת: אביב

בילי מתוקה, בוקר טוב לך... את יכולה לקרוא לי איך שאת רוצה וגם פסיכולוגית קטנה שלי זה בסדר גמור, וזה ממש לא מעליב אותי, ההיפך - אפילו מחמיא לי ומרגש אותי... חשבתי שיהיה לך קצת סלט בראש אחרי שתחשבי קצת, בגלל זה הצעתי שתכיני רשימה. לפעמים דברים חדשים מאוד מלהיבים אותנו, אנחנו רואים בהם התחלה חדשה, וזה מרגש, אבל כשחושבים על זה קצת זה גם מבלבל וקצת מפחיד, כי להתחיל מחדש זה אומר הרבה שינויים, וביחוד בעבודה - אנשים חדשים, תפקידים חדשים, אחריות שונה, ומקום חדש, וזה בכלל לא פשוט. אבל... שלא תתיאשי לי אחרי נסיון אחד, מה קורה פה ? ניסית לא הלך, הדלת נסגרה, מיד מיד לפתוח חדשה, או לפתוח את החלון שלידה. אם החלטת ללכת על זה קחי בחשבון שיהיו גם נסיונות כאלה, שלא יתאים להם, שלא יתאים לך, ראיונות פחות טובים ויותר טובים. זה תהליך שלוקח זמן, וטוב שכך, הרי את לא רוצה להחליף מקום עבודה שלא טוב לך בו, במקום אחר שגם בו לא יהיה לך טוב. תבדקי טוב, תתעניני טוב, תבררי את כל הפרטים, תהיי בכמה מקומות, תתראייני, תקבלי תשובות, תראי מה מצב השוק, ורק אחר כך.. תחליטי מה מבין כל האופציות והאפשרויות מתאים לך ואיפה יהיה לך הכי טוב. ואני פה... שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית