לא הצלחתי להחזיק את עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2020 | 15:26 | מאת: -חנה

ושלחתי לה הודעה קודם.. שקשה לי החוסר ודאות שלא יודעת אם תוכל ומה קורה איתי... היא ענתה שעדיין לא מרגישה טוב וכרגע נוכל להיפגש רק בשלישי הבא. ואני מרגישה ככ בודדה... ולא יודעת איך אמורה להסתדר לבד. כל שבוע מנסה לבקש להיפגש יותר מפעם בשבוע, אז עכשיו זה יצא פעם בשבועיים ): חזרתי אליה לטיפול אחרי הפסקה של 5 ! שנים. הייתי ארבע מתוכן אצל מטפלת אחרת והפסקתי. לאחרונה הרגשתי שרוצה לחזור לטיפול ואליה. ולהפתעתי היא הסכימה. הטיפול עכשיו שונה ודומה... מצד אחד מצליחה הרבה יותר לדבר ולהיות אני. מצד שני עדיין חושבת עליה הרבה ועסוקה בה 24 שעות ועוד כל מיני.

12/11/2020 | 23:50 | מאת: לורן.

זה בסדר שלא הצלחת להחזיק את עצמך מלשלוח הודעה, החוסר וודאות זאת תחושה שלא מרפה . יום שלישי הבא יגיע בסוף, עוד קצת.. ואם זה בסדר - מושיטה לך יד שתדעי שאנחנו כאן ואת לא בודדה לגמרי. תחזיקי מעמד לורן.

הי חנה, נראה לי שזה מובן, לאור העדרותה ומחלתה, שהצורך שלך לתקשר אתה מתגבר. תחזרו לקשר רציף ותוכלי לכעוס, להתרפק, ולחזור לעבודה הטיפולית. אודי

15/11/2020 | 20:24 | מאת: -חנה

תודה לורן מנסה להחזיק את עצמי בכוח עוד יומיים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית