אני זקוקה לשתף.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2020 | 22:24 | מאת: ינשוף

אני תקופה ארוכה דיי מנותקת לאחרונה בטיפול אני מנותקת כמעט במהלך כל הפגישה... אני מבינה שכרגע לא ניתן להתחבר כי אני משתמשת בכל כוחי בלהתמודד בכאן ועכשיו.. כאשר המטפלת הציעה לי לצייר בבית אמרתי לה שאני לא מסוגלת... אני מנסה לברר כאן האם אני צריכה לדחוף את עצמי להתחבר.. לחזור ל 2 פגישות או לשאר במצב הנוכחי... ככל שהמצב ממשיך המצוקה בפנים מתגבר ואולי לא תהיה שום ברירה.. אין לי את התשובות..

12/11/2020 | 15:52 | מאת: חטוליתוש

ינשופית אהובה בטח שלא להשאר לבד עם המצוקה הנפשית ברור ללכת לפגישות.. למה את לא רוצה לצייר ,? אצלי עבד מצוין ולא שיצאתי ואן גןך הכל יצא מחורבש אבל היה שם הכל כולל הצבעים של החרדות וכל המצוקות הנפשיות והיה יותר קל לדבר אותם אולי בכל זאת תנסי אין לך מה להפסיד יפה שלי חיבוקי חטולית

הי ינשוף, תמיד עדיך לנסות ולהתחבר, בתוך הטיפול... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית