אווף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2020 | 09:54 | מאת: -חנה

היינו צריכות להיפגש אתמול אבל כתבה לי שהיא חולה... לגמרי מובן בשכל אבל כלל לא ברגש. המחשבה להישאר לבד אחרי שכבר חיכיתי שבוע שלם כדי להיפגש איתה קשה לי מאוד. ומרגישה לבד ושצריכה אותה... ביקשתי אם תוכל בהמשך שניפגש בטלפון אבל היא לא יודעת אם ומתי בכלל תוכל. ועולות לי מחשבות שהיא יכולה להיעלם, לעזוב, להותיר אותי לבד, שאין יציבות בקשר שלנו...ואולי גם לא אוכל לסמוך עליה עכשיו ועוד ועוד

11/11/2020 | 14:42 | מאת: חטוליתוש

מבינה שזה מבאס אבל אין מה לעשות רק לחכות בסבלנות ובסובלנות.. למה שהיא תיעלם לך ? כן לפעמים כשהבטחון קצת בורח עולות מחשבות לא נעימות אך לדעתי את יכולה להמשיך לסמוך עליה שהיא תתקשר ותודיע לך על זמן פגישה מחודשת רק תני לה זמן להחלים חטולית

12/11/2020 | 06:04 | מאת: סוריקטה

הי חנה, לפעמים נשמע קול שמתבאס וכועס מאד על ביטול / שינוי שעה. אולי במקביל יש גם קול ששמח שיש חופש מהשעה. לעתים קול מאשים ועוד. פשוט לומר שיכולים להיות גם צדדים נוספים. אפשר גם לנצל את הזמן כדי לייצר הפתעה טובה לפגישה הבאה. מתוך רגשות געגוע. סוריקטה

12/11/2020 | 09:44 | מאת: .במבי פצוע..

הי חנה.... זו את חנה מפעם ? אם כן.... ...... וואלה..... ברוך שובך... .... ואם את חנה 'חדשה' ברוכה הבאה.. ..... וואלה.. החיים מפתיעים...

12/11/2020 | 15:17 | מאת: -חנה

הי במבי, כן, זו אכן אני...

12/11/2020 | 15:19 | מאת: -חנה

אני פשוט במצב שמבחינתי רק בתחילת טיפול איתה וככ צריכה ואז היא נעלמת... וסוריקטה לא מצליחה לרואת את החיובי שפה ):

הי חנה, מובן לגמרי, המחשבות האלו. אבל את יכולה להזכיר לעצמך שאפשר לסמוך עליה, היא תבריא ותשובו להיפגש במהרה. כי הרי יש יציבות, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית