https://www.youtube.com/watch?v=osnEGXT3SvQ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2020 | 20:57 | מאת: מכל

איך זה שכוכב אחד מעז??????????? בדיוק כתבתי לפני שנפטר נתן זך.... ו...איך איך איך?????? קשה להעז. אני לא הייתי מעז???? האם זו אני? האם זו אני?????? לא יודעת. התחלתי להעז, ואתה וגם המטפלת אומרים שזה טוב..אז למה בא לי להעלם? אמרתי מה אני חושבת לטובת הגן! יצאתי למען הילדים שאני כה אוהבת.... קיבלתי על הראש!!! כן, די הרכה...כי העזתי . כי נלחמתי למען ילדי הגן!!!! "אלוהים מרחם על ילדי הגן פחות מזה על ילדי בית הספר. ועל הגדולים לא ירחם עוד ישאירם לבדם"...כך כתב עמיחי.. האמנם??? אז אני יצאתי בעד ילדי הגן!!! איך הוא מעז?????? למען השם? לא יודעת, נלחמתי על מה שנכון, שצודק זו דעתי.... אז למה אודי???? למה הפחד??? למה? אני יותר בטוחה בעצמי, יש לי דעה והשמעתי אותה....בפנים לא בטוחה שזה טוב. יגיעו עכשיו לבדוק, האמנם נכון הדבר. הלוואי שיראו..כי אני אוהבת את ילדי הגן אהבת נפש וזה היה חשוב להאמר!!!!!! מקווה שיבינו.. איך זה שכוכב אחד מעז??????? אז תודה לנתן זך שנתן לי מילים כל כך נכונות. יהי זכרו ברוך.

09/11/2020 | 14:08 | מאת: חטוליתוש

היי מיכל עשית דבר טוב דבר נפלא למען ילדי הגן למה הפחד ? אז יבואו יבדקו ויראו שאת צודקת והכל יבוא על מקומו בשלום נסי להרגע מעט ותראי אייך הוא מעז למען השם... חיבוק 《...♡ 》 חטולית

הי מיכל, הוא מעז, למען השם... נראה לי שטוב שהעזת. גם זך במילותיו כתב על החשש שלו, כך שאת בעצם לא לבד... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית