ברכות אודי.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2020 | 07:18 | מאת: שירה2017

על הספר החדש שנראה מאוד מעניין ומעמיק והנושא עצמו מרתק! איך אתה עושה את זה??? גם וגם וגם וגם ועוד... ובתוך כל אלה גם אותנו אתה לא זונח. תודה על שאתה אתה שבוע טוב שירה

08/11/2020 | 15:47 | מאת: מכל

מצטרפת לברכות!!!!...וואו ספר שלישי? יש לי שניים בבית.היפנוזה והעין השלישית..הפעם נדמת! לא ספרת לנו.. אז ברכות. מה שם הספר? אולי אקנה גם אותו ;) מעניין אני לא עוקבת אחרייך. מסתבר,שיש לך עוקבים🤣

09/11/2020 | 06:03 | מאת: סוריקטה

"ובתוך כל אלו גם אותנו אתה לא זונח" אצטרף וגם אנחנו צריכים להיות שם בשבילנו סוריקטה

תודה לכן שירה, מיכל וסוריקטה היקרות! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית