סוף שבוע רגוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת סוף השבוע שלנו. נוחו היטב ואספו כוחות. נשוב ונפגש בראשון. אספר בשמחה כי ספרי החדש ('חולם מלא') ראה השבוע אור, יחד עם הגשמים הראשונים. שמרו על עצמכם, אודי

06/11/2020 | 07:04 | מאת: סוריקטה

חול(E)ם מלא :-) רצתי לחפש ומצאתי שמעודכן כבר בויקיפדיה. תוהה אם אתה גם ויקיפד. אולי, לו הייתי צעירה בשלושים שנה או יותר, אולי הייתי גם אני. ויקיפדית. או גם הרבה דברים. זה לא קורה ואפילו לא בכיוון. על אף שאין לי כוח להתלהב ואני עצובה כל כך - תתחדש, אודי. סוריקטה

08/11/2020 | 19:48 | מאת: חטוליתוש

אודי בשעה טובה על הספר החדש חולם מלא חלומות בתקציר מאוד מענין חטולית

תודה לכן סוריקטה וחטולית! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית