יואו במבי נהדרת!!!!! כמה חיכיתי לך. בשקט. בסבלנות. בלי לקרוא לך בכח.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2020 | 21:53 | מאת: מכל

חיכיתי לך...התגעגעתי כל כך. חשבתי עלייך המון ולא רציתי ללחוץ שתבואי. תארתי לעצמי שאת קוראת הכל. אני לא זוכרת תאריכים אבל את זה כן!!! .מעין באג שכזה במח..אני פה יחד עם תחילת הטיפול כך שזה 10 וחצי שנים קצת יותר.. התחלתי במרץ 2010 יומיים אחרי יום הולדתי הייתה הפגישה הראשונה.... וואו.... כן, עברתי המון!!! אבל ממש לא דורכת במקום!!!! ונכון שזה נראה צעד קדימה 2 אחורה...אבל זה הפוך צעד אחורה 2 קדימה. כן מתקדם ;). שמנתי.. נכון...אני בנפילה. נכון...יש תקופות. אבל אומר לך שטוב שחזרתי. נפרדתי בדקתי איך זה לבד. היה בסדר תקופה ואז הרגשתי שחייבת לחזור. חזרתי. לא קרה כלום....הכל בסדר. וכמו שהמטפלת שלי אמרה כשנבהלתי ושאלתי עד מתי??? ולכל החיים? אמרה: ואם זה לתמיד..אז מה?? כל עוד את צריכה אני כאן! איזה כייף. לא??? שהן כאן בשבילנו. תראי את זה כחיובי!!! ועוד משהו זה לא לופ כמו שכתבת אלא זה ספירלה ;) בטוח שמעת את זה כבר בטיפול. אני ובטוח גם את ממש לא כמו שהתחלנו. המון השתנה!!! אני הרבה יותר בטוחה בעצמי...אני חזקה יותר. נכון יש על מה לעבוד. וכנראה תמיד יהיה...אז מה?? לכולם יש על מה לעבוד. לנו לפחות עוזרים!!! אוהבת אותך. תודה שכתבת לי. ומקווה שהצלחת גם להנות מהיום המיוחד הזה! כי הוא מיוחד וגם את מיוחדת ומדהימה כמו שאת.

05/11/2020 | 19:13 | מאת: סוריקטה

במבי - אצרף את איחוליי לקראת השבת. השבת שלך. מאמינה שתהיי מצוינת בבחירת המילים עבורך. שיעבור ובטוב, ובואי, סוריקטה

05/11/2020 | 20:49 | מאת: .במבי פצוע..

וואוו.. תודה לכן אהובות !!! תודה גדולה !!! .... מיכל, אני לא חושבת שאת דורכת במקום.. ממש לא זו היתה כוונתי... את יודעת מה ? אני מסכימה איתך לחלוטין לגבי ההתבוננות בתהליכים כספירלה.... אני אוהבת את מה שאמרת.. כן.. ספירלה... את יודעת מה מיכל ? כשאני מתבוננת בספירלה הזו... אני חושבת שאולי מדובר למעשה על 2 ספירלות... ספירלה אחת שהכוון שלה כלפי חוץ וספירלה נוספת שהכוון שלה דווקא כלפי פנים... ... וואו... אני חושבת שבדיוק זה מה שמתרחש אצלי בגדול אצל אמא צביה... וואלה.. כשאפגש איתה בראשון אשתף אותה במחשבה הזו... .... וסוריקה מותק... איך זכרת שב 7/11 ? וואו... אין לי מילים.... אהובות... שלכן,במבי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית