חושך במוח ...חושך בראש..חושך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2020 | 19:42 | מאת: חטוליתוש

הייתי אצל רופא משפחה עם המכתב מרופא מרפאת כאב כי תמיד חוזרת אליו עם הכל כדי שיכתוב וימלא במחשב כל דבר בצורה מסודרת כך אני לפחות חושבת שאני מסודרת ....... קשה לי לשחזר בדיוק את התגובות שלו אך נראה כאלו כלב נשך אותו..כעס..רתח מזעם כתב הביט עלי שוב כתב ואז התפרץ... אייך הוא( הרופא מרפאת כאב) לא מאשר לך קנאביס ???? את מיד מחפשת רופא/ה מומחי כאב לקבל חוות דעת נוספת..!!! לא עניתי כי לא ידעתי מה לומר שתקתי ....מה הכדורים האלה שנתן לך ? שאלתי גמני והוא שוב התעצבן..משחק ילדים ? חזרתי הביתה ועידכנתי את בעלי..לא עברו כמה דקות וכל העולם כבר יודע שלא אישרו לי קנאביס...הטלפונים שזרמו מיכל מי שרק מכיר ויודע על רופאים מומחים .... הכל נורא מבולבל נורא מפחיד כי..חלק מהשמות שקיבלתי הם רופאים שעובדים במרפאה שבה אני מטופלת..ואם אבחר אחד מהם למשל שכן יאשר..(אהה שכחתי לומר שהרופא שם הוא מנהל מחלקת כאב..) ומנהל המחלקה לא יאשר איפה זה שם אותי ? יכולים גם לסלק אותי משם ואז מה ? להתחיל הכל מחדש במקום אחר ?? למה הרופא המנהל לא הסביר בדוח שלו מדוע הוא לא מסכים ??? זו מלחמה שמתנהלת בתוך הראש שלי..ואם יאשרו לי והמנהל יהיה צודק מה אז ? הראש שלי חשוך לגמרי .. המחשבות שלי חשוכות לגמרי לא מצליחה לחשוב מה נכון ומה לא נכון לעשות גם גיסתי בחול שואלת אותי כבר מעל חצי שנה לשלוח לך קנאביס ? ותמיד עונה שלא..לא בלי אישור של רופא שיהיה מחשהו שיקח אחריות כי אני לא מסוגלת נכנסתי לחרדות ואני הרי חרדתית מאז ומתמיד מילדות נהדרת ומפוארת שהיתה לי נכון ? השינה ממני והלאה . ..לא יכולה להחליט למרות שנראה שכולם כבר החליטו עבורי היו לי עוד דברים לומר מה שכתבתי על הדף כי אני שוכחת ובעלי יעץ לי לכתוב על הדף וגם עזר לי .. עצוב לי נורא ומבולבל לי נורא הראש שלי מתפוצץ תעזרו לי בבקשה

04/11/2020 | 19:34 | מאת: סוריקטה

בין טוב לרע, מועיל מזיק... חטולית, אפשר להתפוצץ מזה. כל כך מובן. יפה שאת יודעת שאת זקוקה לדמות אחראית. סוריקטה

05/11/2020 | 07:31 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, ובתוך כל הכאוס והכאב אני גם רואה כמה כולם דואגים לך וכמה את חשובה ואהובה. מקווה שהכאב ירפה קצת ויאפשר לך לנוח. שלך שירה

05/11/2020 | 19:26 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי.. כבר היום גיסתי בחול שלחה לי בווצאפ צילום של ..בקבוק שמן קנאביס ותשלח לי בהקדם האפשרי...! אך שוב אותה בעיה ..לקחת על דעת עצמי ? מאוד רוצה אך מאוד פוחדת...חייבת מישהו שיגיד כן..ויאשר לי כאן רופא מומחה..שתהיה חותמת !! אז.....עדין באותו מצב! כלום לא נפתר בלי אישור רופא.. אודי מה דעתך ?? תודה חטולית

05/11/2020 | 19:29 | מאת: חטוליתוש

היי שירה כמה נהדר לי שנכנסת מאוד מעריכה כי יודעת שקשה לך אכן כן כולם דואגים לי וכולם לא מבינים מדוע הרופא לא הסביר ??? כבר לא יודעת מה לקחת כדי להקל על הכאבים וכדי שאוכל לישון בלילה תודה חטולית

הי חטולית, הייתי מציע לסמוך על מי שהוא 'מנהל המקרה', ה-case manneger שלך (בד"כ זה רופא המשפחה). הוא אמור לאסוף את כל האינפורמציה הסותרת ולסייע בלקיחת ההחלטה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית