ל - א - ו - ר - ה !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 14:14 | מאת: אביב

היי אורה, השארתי לך התנצלות ענקית למטה, וגם שלחתי לך אימייל בענין לאימייל שבשמך, אל תעלמי לי עכשיו, זאת היתה בדיחה, ואני מתנצלת אם היא לא היתה מובנת, אני מקווה שאת סתם עסוקה וטובעת בעבודה... תשאירי לי איתות... שלך, אביב.

11/06/2001 | 15:51 | מאת: אורה

איתות בלו, בלו אני טובעת נתראה מאוחר יותר עוד לא קראתי כלום חוץ מההודעה הזאת שדי תופסת את העין ההתנצלות (למרות שעוד לא נקראה) לא מתקבלת כי אין על מה להתנצל עלי להתנצל שדחפתי את אפי הארוך see you later

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית