הזמנה לחתונה שלי האם....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2020 | 23:24 | מאת: אלישלי

היי, אני מטופלת במשך 13 שנה אצל אותה מטפלת. עברתי איתה תהליך ארוך, משמעותי והתפתחותי. מי שאני היום אני חייבת לה.. היא עיצבה אותי, קידמה, היתה שם תמיד כשהייתי צריכה. והיום אני נמצאת במקום שאני ננצאת בזכותה. אני עומדת להתחתן בקרוב. כמובן שהיא שמחה מאוד, מתרגשת, סופרת לי את הימים.. אבל עדין לא הזמנתי אותה רשמית. אני חוששת שהיא עלולה לסרב ויהיה לי קשה עם זה. לחשוב שאעמוד מתחת לחופה אחרי כל מה שעברתי איתה, והיא לא תהיה שם... קשה לי. אני תוהה האם היא תבוא? תצא מחדר הטיפולים בשביל צעד משמעותי ככ שלי?

02/11/2020 | 06:17 | מאת: סוריקטה

הי אלישלי, חוששני שהזמנה כזאת יכולה ליצור בלגן במערכת, סוג של סיבוב מסוכן שכזה, ערבוב בין עולמות. אולי התנועה תיצור סבך בקשר הייחודי שלכן ובהמשכו, ולכן החלטת המטפלת מבחינה מקצועית יכולה כן להיות איתך ולחשוב עליך בחמימות לבבית, אך בריחוק גיאוגרפי. אין לדעת. את יכולה לנסות לדבר איתה על זה, וייתכן שיהיה מתסכל :-( הכיוןן שלי הוא, שחשובה ההפרדה. מעניין מה אחרים יאמרו, סוריקטה

02/11/2020 | 14:10 | מאת: חטוליתוש

היי אלישלי תוכלי לתת לה את ההזמנה ולקוות שכן תגיע את יודעת כיום יש הזהרות מיוחדות בחתונות בגלל הנגיף הזה שלא עוזב.. דברי איתה.. חטולית

שלום אלישלי, נראה לי שעבור שתיכן יהיה חשוב לדבר על משאלתך שהיא תהיה שם. יתכן שזה לא יתאים (והיא תסביר) ויתכן שכן. תלוי בסוג החוזה הטיפולי והקשר שביניכן. בכל מקרה - הרצון שלך נוגע ויפה, ואני בטוח שגם אם לבסוף ההחלטה תהיה שעדיף שהיא לא תגיע פיזית - חשוב לתת לו ביטוי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית