לא טוב לי...אני לא נוהגת לריב עם אנשים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2020 | 22:03 | מאת: מכל

ועכשיו קשה לי והסתכסכתי והסתבכתי אולי.....לא יודעת. קשה לי ריבים. ....קבענו לדבר עם מי שרבנו...מקווה שנצליח.....אוףףףףף. גם לא יכולה לספר על מה ומי... וקבעתי עם המטפלת...כי ככה הרגיש לי . כבר הייתה הפגישה וקבעתי עוד אחת......ורע לי עם עצמי .....ו..לא משנה כבר. עצוב.

הי מיכל, ריבים וקונפליקטים זה אכן קשה. אבל טוב שקבעתם לדבר וגם אני מקווה שיהיה מוצלח. אודי

01/11/2020 | 07:07 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, משתפת אותך בשאלה שהמטפל הפנה אליי, כלומר, לא שאלה, אלא קשר בין דברים - האם האנשים איתם את כן רבה הם אנשים שאת סך הכל בקשר טוב איתם, קרובה אליהם, ואת אוהבת אותם? סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית