דיכאון ממושך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 10:04 | מאת: דני

שלום, אני סובל מדיכאון ממושך למעלה מארבעה חודשים. אני כבר לא מצליח לתאר מצב שאני לא אהיה בדיכאון. אני יודע שבדר"כ זה אמור לעבור אחרי חודש בערך. האם יש מקרים שזה לא עובר? או האם יש מקרים שזה נמשך מספר שנים? עד כמה נפוץ (באחוזים לפי הסטטיסטיקה) מקרים חמורים כאלו. אני לא מבין למה זה לא עבר לי למרות שאני מטופל ע"י כדורים.

11/06/2001 | 22:26 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דני שלום האם אתה נמצא גם בטיפול בשיחות או רק בטיפול תרופתי?

11/06/2001 | 23:25 | מאת: אור הדס

שלום אני נפגש עם פסיכולוג שהופנתי אליו ע"י הפסיכיאטר הוא מבטיח לי שיהיה בסדר ושאני אתגבר על זה והוא אומר שהוא מאמין בי אני לא חושב שהוא אומר את זה סתם אבל באמת קשה לי לראות את עצמי יוצא מזה בנוסף, הוא לא נתן לי פרטים לגבי מקרים אחרים מנסיונו כך שאני מניח שלא תמיד יוצאים מזה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית