סוריקטה מדהימה שכמוך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2020 | 09:29 | מאת: אביב 22

את יודעת אחד הספרים הכי אהובים עלי זה ארץ יצורי הפרא בסופו של יום בכולנו מסתתר יצור פראי אז מה הם חלק מהיותיינו בני אדם אהובה שאת , את אישה כל כך רגישה ושברירית את ממש לא מפלצת ....את בן אדם אנושי ... בואי ....בואי כמו שאת את בסדר את באמת באמת בסדר מקווה שכבר מילאת מצברים חזרה .... ואם לא בואי אולי כן תצליחי להטען כאן חיבוק אביב

19/10/2020 | 18:24 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אחד הספרים האהובים עליי ביותר הוא ארץ יצורי הפרא (!!!) לא רק הסיפור המתומצת, כי אם גם אופן הופעת האיורים מקטן לגדול, עד שתופס את כל הדף ויותר, כמו המעברים בין המציאות לפנטזיה. כפי שראית, ניסיתי מאד. מאד. מאד. מאד. פורשת לנוח - אני על הרגליים משתיים בלילה ורק עכשיו חזרתי. לילה טוב, מקווה להשיג יותר משלוש שעות, שלך וחיבוק, ונדבר בהמשך, ביום חמישי המפלצות כיכבו :-P שלך, ובאמת תודה, סוריקטה

הי אביב, יופי של ספר. מתאר ממש תהליך היפנוטי... וסוריקטה, מעולה לנוח. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית