השלכות של הפגיעה.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2020 | 21:31 | מאת: ינשוף

הכאב הכי גדול... נתק מהילדים כאשר התחתנתי לא הייתי מחוברת לפגיעה בכלל ואז החלקים יצאו ועשו מה שעשו... נסיונות התאבדות, מצוקה מתמדדת.. היינו נשואים כמעט 20 שנה . היינו בטיפול ושום דבר לא עזר. המצוקה של הקטנים כאשר היה מגע אינטימי היה בלתי נסבל ילדים ראו הכל.. התגרשנו . אבל הנזק נשאר. נסיתי להסביר להם. נסיתי להתנצל. סלחו אבל בקושי נמצאים בקשר. עכשיו חיה לבד כמעט 17 שנה.. הכאב הוא עצום. רגשי אשם . כל שנות טיפול לא שנה כלום לגבי קשר עם הילדים. המטפלת אומרת שרק טיפול יכול לעזור להם. אבל הם לא מעוניינים.

18/10/2020 | 10:35 | מאת: ינשוף

רציתי להוסיף.. אני לא רואה תועלת יותר בלהמשיך טיפול זה לא יכול לרפא את הנזק שנגרם לילדים זה גם לא מקדם אותי כרגע בלהתחבר..

19/10/2020 | 07:10 | מאת: שירה2017

הי ינשוף יקרה, מאוד כואב הנתק שאת חווה מהילדים. מקווה שעם השנים ימצאו את הדרך חזרה אלייך. לגבי הטיפול, אולי הוא לא מרפא את הנק או מקדם אבל בכל זאת משאיר אותך פחות לבד ונותן מקום בטוח לדברים להאמר. שלך שירה

19/10/2020 | 07:46 | מאת: מכל

ינשוף יקרה, עצוב. אבל לא הייתי מוותרת לילדים, לעצמך!!!! בכל דרך אפשרית להתקרב אליהם.... לא מכירה את הסיפור אבל אל תוותרי! לא לעצמך ולא להם. מחזיקה את התקווה בשבילך. גם אם לך קשה לראות אותה...חיבוק מחזק.

19/10/2020 | 09:30 | מאת: אביב 22

אוהבת אותך עצוב כמה השלכות יש לפגיעה הזו וכמה הם צפים בימי הקורונה חיבוק לכולך אביב

הי ינשוף, נתק כאן ונתק שם. העבודה על חיבורים מחדש היא קשה ומפרכת. אל תוותרי לך ולהם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית