לאנג'ל ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 08:22 | מאת: אביב

היי אנג'ל, השיר הזה מתנגן ברדיו וחשבתי עלייך ישר משום מה... "קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההיתפקחות להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע לאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה אם האהבה כאבה לך אתמול אולי מחר היא לא תכאב אם עוד הדמעות זולגות בלי קול בסופם אולי חיוך רחב להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע לאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפקחות אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה " אז ככה - הוא באמת אומר כבר הכל ואין מה להוסיף, קחי את הזמן, לאט לאט, את ממש לפני ההתפקחות כבר, יכולה להרגיש אותה מתקרבת בדרך בצעדי ענק, השינוי המהותי מקצה לקצה, ממש כבר פה, מחכה לך מעבר לדלת, ואת הניצוצות הראשונים שלו, את בטח כבר מתחילה להרגיש, ותגלי את העולם.. הוא יפה... בהצלחה שלך, אביב.

11/06/2001 | 08:41 | מאת: אביב

בוקר טוב גם לך, קראתי עכשיו את המייל הראשון שלך, וכן... השיר הזה מתאים בדיוק גם לך, וגם מה שכתוב מתחתיו, אז לאט לאט, המון דברים יש כרגע, אבל לטפל בהם אחד אחד. ולא, את לא יכולה סתם להעלם, ולא אני לא שוכחת חברים טובים אף פעם.. אני תמיד זוכרת, ובדרך כלל גם מרגישה.. וקיבלתי גם את המייל השני, ואני אעשה את זה בלילה בסביבות 20:00-21:00, מתאים לך ? אם לא, רק תגידי מתי כן, לפני , אחרי, הכל בסדר ומתאים לי ... ובינתיים כרגיל כוחות וחיבוק גדול, שלך, אביב.

11/06/2001 | 08:45 | מאת: Jacki

מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בוקר טוב דרך אגב....

11/06/2001 | 08:48 | מאת: אביב

היי ג'קי, תודה, גם לך בוקר טוב, ויום עוד יותר טוב... שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית