אביב....לא הצלחתי להוסיף למטה כל הזמן כתב 70 תווים...אז פתחתי חדשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2020 | 11:25 | מאת: מכל

..וואו אביב... כנראה שכן, די ביטלתי עצמי והמטפלת זרמה עם זה..לא הבינה את הצורך...ואולי הבינה שזה לא כזה דחוף עכשיו. לא יודעת...מרגישה שוב שעוזרת לכלהעולם ואישתו. זמינה 24/7 לכולם...אולי טעות.... נעה בין תחושה שלא חשוב מה קורה איתי לבין מצוקה פנימית שאני דוחקת ומבטלת כנראה.

15/10/2020 | 13:02 | מאת: אביב 22

את לא לבד תנסי כמו שלא ויתרת שבוע שעבר תימצאי את הדרך לעוגן .... אני בטוחה שתימצא הדרך ברגע שתירצי מאוד

הי מיכל, מצטרף לאביב - אל תוותרי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית