למצוא איזון...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2020 | 10:53 | מאת: ינשוף

הרבה חודשים בלי חיבור לחלקים החזקתי אותם בפנים כדי שאוכל לתפקד ולהיות נוכחת אבל עכשיו אני מרגישה שאני לא יכולה להחזיק אותם יותר אתמול בטיפול נסיתי להרפות ולשחרר ולאפשר אבל לא הצלחתי.. אני מפחדת לאבד שליטה אני מפחדת שהשילוב של ההתמודדות בכאן ועכשיו יחד עם המצוקה של החלקים יהיה יותר מדי בשבילי.. אני מתאמצת להחזיק אותנו ביחד ומרגישה מצוקה גדולה בפנים

15/10/2020 | 11:09 | מאת: אביב 22

אין לי מילים חכמות רק להגיד שמאוד מאוד מבינה על מה את מדברת על הפחד מאיבוד שליטה סומכת עלייך שתמצאי את המינונים הנכונים לך לכולך חיבוק אביב

15/10/2020 | 13:55 | מאת: יקי

זה כול כך מוכר ומובן הפחד לאבד שליטה ... לשחרר ולהיות מי שאתה!!! כמה זה קשה.. נוכח ,קיים, מרגיש, חווה, ומחובר לעצמך בסוף... כולנו מפחדים מאיבוד שליטה.. השאלה אם תשחררי מה יקרה ? מה יאבד? איזה חלקים ישלטו בך אם תשחררי? ובכלל איזה חלקים את מאוד לא אוהבת בעצמך ? שהיית מעדיפה לוותר עליהם... ברור שהתשובות לכך בטח חבויות היי שם במעמקי הנפש אבל כדאי לנסות להגיע אליהם... כך נראה לי בכל אופן... ואגב, אני חושב שבסוף בכולנו יש אני מזוקק ונקי שחבוי היי שם בפנים ומעליו שכבות שלמות של אבק ולכלוך שזה הסטיגמות והפחדים שניכסנו לעצמנו ועל עצמנו.. לוקח זמן לנקות אבל שווה...!!

15/10/2020 | 17:13 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שאת בטח שקשה לך מצב מתיש חושבת שקשה במצבך למצוא איזון מצב עדין חיבוק מלא כוחות עד אליך חטולית

הי ינשוף, זה אכן מאוד קשה ודורש מאמצים עצומים לשמור על איזון בתקופה הזו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית