ולך המיוחדת המון המון ב - ה - צ - ל - ח - ה !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 07:50 | מאת: אביב

היי, בוקר טוב, מקווה שתראי את זה, אז אם כן המון ב - ה - צ - ל - ח - ה היום, מחזיקה לך אצבעות כמובן, למרות שאת לא צריכה, וחושבת עלייך.. וזה בסדר, אל תגיבי.. אם את לא רוצה.. אוהבת ושלך לתמיד, אביב.

11/06/2001 | 23:53 | מאת: אביב

היי, נו... אז איך היה ? אל תעני אפילו... אני יודעת לבד, היה מצוין, איך יכול ליהיות אחרת ? הרי זאת את... סתם... מדברת אל עצמי, שואלת וגם עונה, אז אל תתיחסי... אני רק מקווה שאת יודעת שאני מתכוונת אלייך... שלך לתמיד, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית