לדניאל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 07:31 | מאת: אליאן

נו !!!!!! מה אתה אומר ? היא בריאה בגופה ובנפשה לאחר שהסברתי הלכה למעשה את האגדה האינדיאנית ? שמעת וראית אותה פעם צוחקת בקול עם דמעות של שמחה? איזה כייף היה.... חבל על הזמן ! כמובן שבין צחוק פרוע למישנהו היו גם דברים רציניים אבל זו הייתה חוויה מיוחדת במינה לטובה. ואת אביב, אם יעצרו אותי היום בגלל שאני צוחקת עם עצמי,זה יהיה בגללך ועל מצפונך ! תבואי לשחחר אותי ? באמת מזמן לא צחקתי...

11/06/2001 | 07:47 | מאת: אביב

היי שוב, אז קיבלתי את אישור הרופאה ? בריאה בגופה ובנפשה... :-)) אהבתי... וכן, אם יעצרו אותך, כמובן שאני אבוא לשחרר אותך, ואם יעצרו אותך בגלל צחוק, אני אשמח לסחוב את זה על מצפוני, ורגש האשמה לא יעיק עלי במקרה הזה.. שלך, אביב.

11/06/2001 | 11:58 | מאת: דניאל

היי אליאן! ממקום עבודתי נכנסתי לכאן...מה לעשות גם אני מורעל. עם האגדה האינדיאנית שלך הצלחת להרדים אותי מוקדם ולקחת את אביב שלי הקטנה. ואכן החזרת לי אותה עם צחוק רחב...תמיד ידעתי שייש לי בחירה נכונה..אך לא ידעתי כמה היא קשה...שכן תראי..עד כמה היא מבוקשת כאן. ואליאן דרך-אגב....חסר לך שבפעם-הבאה לא תיקחי אותי גם. אביבי היום את בשביל כולם היות ואחזור מאוחר...ומחר....את רק שלי..כי אני (((((((((((((((((((((((((((((מת עלייך))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) שלך....ותודה לאליאן..... דניאל_________

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית