לאביב :-)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 06:32 | מאת: אליאן

מה אומרים ביום שאחרי.............? אולי כמה משפטים מהשיר "תודה" תודה על מה שלי נתת... חבר או שניים... ובאמת, איפה נעלמת אתמול ? :-))))))))))))))))

11/06/2001 | 06:40 | מאת: דניאל

שמענו...שמענו....רק תנמיכו הרמקול....... (:- איזה כייף לכם....... דניאל

11/06/2001 | 06:49 | מאת: אביב

((((((((((דניאל יקירי)))))))))))))) האם אני שומעת שמץ של קנאה ... קצת... קטן... חלוש... ? :-)))))))))))))) מתה עליך ואוהבת אותך עד השמים... אמרתי לך אתה תמיד בפינה חמה ולוהטת בליבי... שיהיה אחלה יום, אביב.

11/06/2001 | 06:41 | מאת: אביב

אליאן נשמה שלי, בוקר טוב, איפה נעלמתי ? ישנתי כל כך טוב, כמו ששנים לא ישנתי אני חושבת, ועם חיוך... אז תודה.. לך.. זה בזכותך, וזאת היתה רק הפעם הראשונה... אני מקוה... ואחלה אגדה אינדיאנית... ושיהיה בוקר טוב, ויום עוד יותר טוב... אוהבת אביב.

11/06/2001 | 06:47 | מאת: אליאן

שאתחיל לספור? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20....... גם אני ישנתי טוב וסוף סוף לא חלמתי ! כן, אחלה אגדה.... צריך להמליץ עליה בחום ....

11/06/2001 | 06:46 | מאת: אביב

אורה יקרה שלי. סליחה ואני מצטערת ומתנצלת בגדול. אני פשוט מרגישה איתך כמו עם חברה טובה, ולפעמים בגלל זה לא כל כך נזהרת, ומרשה לעצמי לצחוק איתך, ולפעמים אני גם מפספסת.. כמו אתמול בלילה. אבל לא היתה לי שום כוונה להעליב או לפגוע, ההיפך, רק להצחיק אותך קצת, זאת היתה בדיחה... אז סליחה וסליחה... ואני אהיה יותר רגישה להבא בבדיחות שלי... ושיהיה לך יום טוב... ואל תשכחי אני פה, קודם כל תשאירי לי אות חיים, שאני אדע שאת בסדר, ושביננו הכל בסדר, למרות הפשלה, וגם תספרי בדרך מה קורה ? בבקשה ? שלך אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית