לא יאמן....בתקופה כזו חייבים יצירתיות אז מצאתי רעיון...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2020 | 08:41 | מאת: מכל

בסוף החלטתי שלא משנה איזה סוג של פגישה ואיך זה ילך...אנסה. צילמתי לה את המסך של הדברים שכתבתי פה. שתבין...ואז ביקשתי פגישת התכתבות. זה שקט! אף אחד לא קורא... היא אמרה שמעולם לא שמעה על זה🤣או עשתה סוג כזה וזה נשמע בעייתי פגישה כזו אבל הסכימה...אמרה שזה גם ככה הכל חריג..אמרתי שאנסה חלק מהזמן זום וחלק בכתיבה אם לא יתאפשר. לפחות שאדע שהיא מקדישה לי זמן..ואולי יקל עליי מעט. נראה איך ילך... תראה אודי עד כמה היא גמישה איתי. ומבינה. זה כבר עשה חלק מהעבודה...הקל עליי לדעת שמנסות יחד למצוא כל פתרון... לא מאמינה שכל מטפל היה מסכים לכתיבה בתור פגישה. ואגב כשאני כותבת לה היא תמיד עונה גם כשזו לא פגישה ולא גובה כסף ואפילו לא מוכנה לשמוע על זה שאשלם לה על התכתבות שלא בזמן פגישה ועכשיו יש לי הזדמנות אולי לשלם לה על כל הטוב שלה....פגישת התכתבות זה קצת כמו כאן לא??? חחח רק שהתשובה מידית נראה ואספר איך היה.

05/10/2020 | 13:07 | מאת: חטוליתוש

מיכל את תותחית הנה מצאת לך דרך לתקשר עם המטפלת שלך פשוט גאוני גרמת לי לצחוק חיובי ... את משו משו נהדרת כל הכבוד כמה שזה יחזיק זה שווה הכל חטולית

הי מיכל, יופי של רעיון, ויפי שהיא זרמה אתך! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית