מי ראה מי שמע נעלמה לי חברה.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2001 | 05:56 | מאת: דניאל

אני יודע שאתמול היה דבר מה חסויי אבל רק סימניי חיים זה מה שאנו מבקשים....... אז ...אאאאאיייייפפפהההה אאאאאאתתתתתתתתתתת (((((((((((((((((((((((((((אביבי)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) דניאל

11/06/2001 | 06:08 | מאת: Angel

בוקר טוב דניאל.

11/06/2001 | 06:11 | מאת: דניאל

בוקר טוב אנג'ל.... אני רואה שהצלחת לישון הלילה...... יום-טוב דניאל

11/06/2001 | 06:15 | מאת: אביב

בוקר טוב לכם שניכם, דניאל יקירי, שאני אעלם ? ככה את סומך עלי ? רק נרדמתי קצת יותר... מתה עליך, ואוהבת אותך עד השמיים... אנג'ל, בוקר טוב, מה שלומך הבוקר ? ולשניכם, ולכולם - שיהיה אחלה בוקר ויום... אוהבת אביב

11/06/2001 | 06:17 | מאת: Angel

בוקר טוב גם לך. אני בסדר מקווה גם להמשיך להיות תרגישי הכי טוב בעולם, אני מחכה שיגיעו אלייך שוב הימים המאושרים שלפני אסון ורסאי והפיגוע אנג'ל.

11/06/2001 | 06:17 | מאת: דניאל

אל תספרי מעשיות.....בואי לחמש דקות (:- דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית