מה זה איי סי קיו?????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 23:46 | מאת: שרה

הי. נתקלתי כבר פעמיים ב - איי סי קיו. מה זה אביב- אם את קואת, איך היה מה שלא היה בין 20:00- 23:00? שרה

11/06/2001 | 06:27 | מאת: זיפרקסה

את יכולה להתכתב דרך התוכנה הזאת עם עוד אנשים יש לך רשימה של אנשים,וכש התוכנה בצד שלהם פעילה,את יכולה לישלוח להם הודעות והם יכולים לענות...בזמן אמת וכשהתוכנה שלהם לא פעילה,את יכולה לישלוח הודעה והם יקבלו אותה ברגע שהם יפעילו את התוכנה יש עוד אפשרויות כמו שליחת קבצים,שיחה ריל טיים...וכו' וכו' וכו' :-) www.icq.com

11/06/2001 | 08:09 | מאת: אביב

היי שרה, היה אחלה אתמול בערב... וקראתי גם את התשובה שלך בעמוד הקודם, ואני חושבת שבאמת זה חלק עיקרי מהבעיה, מזה שאנחנו רגישים מדי ופגיעים מדי, ולוקחים הכל ללב, ולא יכולים להראות את זה כלפי חוץ, ומדחיקים את זה ואז זה מתפרץ בדרכים לא דרכים, כמו בולמיה, או אנורקסיה, או חרדה או כל דבר אחר. ככה זה היה אצלי, בכל אופן, אני מאוד רגישה, ולא תמיד יודעת להראות שנעלבתי או שנפגעתי, ובדרך כלל סופגת ושותקת, לא עונה, ולא אומרת כלום, ואיך אומרים ? "אוכלת את הלב מבפנים", עד שאי אפשר יותר. וזה גם קשור לעובדה שאנחנו מרגישים משום מה שאנחנו צריכים להיות חזקים, ולהפגין את הכוחות שלנו כלפי חוץ, תמיד, גם במצב שאפילו יש בו לגיטימציה להיות חלשים, גם במצב שבו אחרים יבינו למה אנחנו בוכים וחלשים, אנחנו עדיין לא מרשים לעצמינו, לא מוותרים לעצמינו ומתעקשים להפגין את הכוחות במקום את החולשה, וזה קשה. ואם הסיטואציה החיצונית היא באמת כזו שלא מאפשרת לנו להיות חזקים, אז בסוף בא המשבר והכל בתחושה שלנו מתפרק בפנים. בדומה להדחקה, שיש גבול לכמה אפשר להשתמש בה, ככה גם במסיכה של הכוח וחוסר הפגיעות יש גבול, אפשר להשתמש בה עד שהיא מתנפצת לנו בפרצוף, ואז אנחנו נשברים, ומתפרקים, ובוכים עד הסוף. ובגלל זה אולי גם פה שווה לעשות את זה בהדרגה, וכשנעלבנו או נפגענו לא לברוח להדחיק, אלא להתמודד, וכשקשה לנו לבכות או לצעוק, ואז זה שוב דבר דבר, ולא הכל ביחד במשבר היסטרי שלא ברור לנו איך נצא ממנו. ואני כותבת את זה לא רק לך, אלא גם לעצמי, כי גם אני לא בטוחה שאני עושה את זה כל כך טוב עדיין. שלך, אביב.

11/06/2001 | 08:58 | מאת: שרה

הי אני שמחה שהיה טוב אתמול בערב... כל כך נכון מה שאת רושמת. להיות הכי בסדר כל פעם. "חסיני כל". לא צריך אף אחד - מבחינת מה שמשדרים כלפי חוץ. אבל מביפנים זה שונה .זה פוגע ומעליב. אני באופן אישי מסוגלת להתחבט במשהו שאמרו לי ופגע בי לםחות שבוע או יותר והצד השני לא ידע. שרה נ.ב. אם את עובדת במחשבים, אולי תוכלי להסביר לי למה לעזאזל ה-mail של הבית שלי תקוע ולא מוריד לי כבר 9 הודעות???????????? תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית