סוריקטה, הצלחתי ממש לעצבן אותך..מצטערת.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2020 | 22:37 | מאת: מכל

לא התכוונתי להכעיס...רק להראות ....עזבי, אולי אני לא מבינה דבר. אין לי כח לזה כרגע..המון עבודה..וסגר בתוך הבית. אוף.

23/09/2020 | 13:34 | מאת: חטוליתוש

אני חושבת שאת בסדר לעומת כל המתח סביבך והסגר לא פשוט בכלללל תני לעצמך מעט קרדית מותר להוציא קיטור וגם להתלונן מה הבעיה? קבלי אותך כמו שאת ותרגיעי מעט חטולית

24/09/2020 | 01:21 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, תקופה כזאת - גם החזקים יחסית מגלים נקודות שבירה ונסדקים. עזרתי כבר לכמה משפחות בבידוד. אני רואה אנשים מתחרפנים ומתרסקים. מותר. מותר להיות אדם. וגם מותר להיות את. גמר חתימה טוב ובריאות שלמה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית