אודי וכול/ם קצת...ועוד..קצת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2020 | 16:06 | מאת: חטוליתוש

תקופה לא פשוטה עוברת על כולם בין מי שנכסת לכתוב או להגיב ובין מי שאינה מסוגלת ורק נשארת כאן בשוליים לקרא ואולי גם להתחזק מכל מי שכן כותבת אני לפעמים רק קוראת כי אין לי ממש מילים לחזק או לתמוך לומר מילה טובה והימים שלפני ראש השנה היו כל כך עמוסים גם בהכנות לחג והאזנה לכל שינוי של..עם מי כן ועם מי לא להיות בחג..והבנתי שלא אוכל להיות עם כל המשפחה המורחבת שלי בחג הזה כמו שהיה בפסח......! אז התנהלתי בהתאם תוך שאני קוראת כאן על מיכלי בסגר שזה עצוב..ובין סוריקטה הנהדרת והמקסימה שממשיכה לדאוג לכל מי שיכולה שזו תכונה מבורכת כשלעצמה ולצמחים לחיות...איזו נתינה מבורכת אז כן החג המרכזי כבר מאחורינו וכן חלק מהמשפחה הגרעינית שלי היו איתנו בחג השתדלנו והצלחנו לגרום שהכל יעבור בצורה נהדרת ומי שלא הצטרף אלינו כבר דאגתי גם להם לפני הסגר שלא יחסר דבר....!! לקחתי לעצמי את הזמן לחשוב על מה שכתבת לי אודי שישנם סימני שאלה !?!? על דברים שכתבתי וחשבתי עליהם באמת לעומק ואתה יודע מה? אין בכלל סימני שאלה אצלי לגבי הפרידה מהמטפלת ...למען האמת לא כתבתי באותו היום הכל אבל זה כבר לא חשוב מפני שאם נאלצתי תוך מעין סחיטה ריגשית לומר דברים שאמרתי כדי להחמיא כדי לקבל את המכתב הסופי שיאשר המשך טיפול מה כבר נשאר? אז כןןןןןן אחד ענק שאני שמחה ומאושרת שהטיפול איתה הסתיים "בטוב" ומשם והלאה רק מחכה שתעבור תקופת החגים כדי לראות אייך יתפתחו העיניים בחזרה למרכז בו טופלתי ועל ידי מי זו תקופה נפלאה עבורי למנוחת הנפש ואפילו לרגיעה של ממש...רק החגים שעוד בדרך ואיתם עוד אירוח וכל השאר מעסיקים אותי והם היחידים שמלחיצים אותי.. מרימה כוס לחיי כולכם הנוכחים כאן במקום הנפלא הזה שנותן גב ויחס חם לכולם כן ולא שוכחת גם אותך אודי שמחזיק את כולנו כאן בהמון מילים טובות ומחזקות ...גם אם אני סתומה קצת ויש לך סבלנות לעזור לי..אז כוס לחייך אודי שנה טובה ומבורכת לכולן/ם שנזכה לשנה החדשה להתחדש כולנו כל אחת ואחת במה שהיא הכי זקוקה חיבוק ענק לכולם חטולית

הי חטולית, שמח לקרוא, ומרים כוס לחייך! שנה טובה שתהיה, אודי

23/09/2020 | 05:00 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, באמת יכול להיות שהייתה פחות התאמה וממש עקבית בינך לבין מי שנבחרה לטפל בך, לפחות לפי ההרגשה שלך, ואולי גם יש טוב שהשתחררת מזה אבל כן יש המשכיות במרכז הטיפולי. ואולי גם כן היה משהו טוב בטיפול שהסתיים וכן נעזרת בדרך. בכל מקרה - יש לך כוונה להמשיך הלאה, אז אולי שינוי אווירה ייטיב. אין לדעת. לא קל בכלל בכלל. שנה טובה, והיי, חטולית, את לא סתומה ונדמה לי שאת אפילו יודעת את זה. וגם אם האירוע המוחי גרם נזק קוגניטיבי ונזק לזכרון מה שמכעיס כל כך - רואים את הברק וניסיון החיים המאד עשיר שיש לך בכל מיני נסיבות. סוריקטה

23/09/2020 | 13:31 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי יודעת מה ? אחרי כל הריצות לט.17 עבור הטיפול ... שאלתי אותה מה לעשות בכל הטפסים מהחודשים שהצטברו אצלי ...ואמרה כמו.. אהה אין כבר צורך בהם את יכולה לזרוק אותם ! אז עבור מה רצתי אספתי ושמרתי אותם מכל מישמר עבורך ?? כעת..אין יותר צורך.. על גבול העילבון פשוטו כמשמעו..!! נפטרתי גם מהטפסים שלא אראה אותם שוב ונאלמתי...לא הין מילים להוסיף.. תם ונשלם סופית !!!! תודה לך יפה שלי חטולית

24/09/2020 | 01:24 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, לפי איך שתיארת את זה - החווייה שלך הייתה באמת עלבון צורב. חבל ועצוב. אבל אולי באמת טוב שלסל וחסל. מאחלת התחלות טובות חדשות. כמה כוח צריך לזה. לא פייר. גמר חתימה טובה סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית